مجازات تهدید و فحاشی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۳۲۱ #77898498

با عرض سلام و خسته نباشید.

چندی پیش یک خانم که به گفته خودشون مطلقه بودند با دایرکت اینستای من اومدن و گفتن از من خوششون اومده قصد آشنایی با من رو دارن، منم قبول کردم بعد از گذشت چند روز با هم بحثمون شود و دعوامون شود من چند تا اس ام اس فحش و یه کمی تهدیدشون کردم اما کاری انجام ندادم، بعد ایشون اون اس ام اس های منو پرینت گرفتن و از من شاکی شدن و ناگفته نماند من نه ایشان رو از نزدیک دیدم نه با هم ملاقات داشتیم، درخواست دوستی هم از اون خانم بوده.

میخواستم ببینم حکم و رای قاضی چی میتونه باشه؟

لطفا کمک و راهنماییم کنین.

ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

پرینت می تواند اماره جهت علم قاضی باشد دلیل وقوع جرم نیست.
اما در صورت اثبات مجازات حبس و شلاق دارد

سلام اسکرین شات از پیام ها دلیل بر وقوع جرم نیست فقط می تواند به عنوان یک اماره ، به علم قاضی کمک کند .

سلام پرینت ها می تواند موجب علم قاضی شود و قاضی را مجاب به مجازات شما به اتهام تهدید و فحاشی نماید .

در صورت اثبات مجازات حبس و شلاق دارد .

باسلام
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

تهدید به اضرار مالی نیز چه نسبت به خود شخص باشد و چه بستگان وی، تحت شمول ماده ۶۶۹ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی قرار می‌گیرد؛ در این صورت نیز تهدیدکننده قابل مجازات با این ماده است؛ حال فرقی نمی‌کند که وجه یا مال یا چیزی مطالبه کرده باشد یا خیر.
در مورد مجازات مرتکب تهدید، پس از اثبات جرم و جمع شدن شرایط ماده ۶۶۹ قانون به قاضی حق انتخاب حبس از دو ماه تا دو سال یا شلاق تا ۷۴ ضربه را داده است که دادگاه با توجه به اوضاع و احوال قضیه و شخصیت طرفین مبادرت به صدور رای در خصوص متهم می‌کند. جرم موضوع ماده ۶۶۹ نیز مانند ماده ۶۶۸ از جرائم حق‌الناس است که جز با شکایت شاکی خصوصی آغاز نمی‌شود و در صورت رضایت و اعلام گذشت شاکی، دادگاه می‌تواند در مجازات مرتکب تخفیف داده و با رعایت موازین شرعی از تعقیب مجرم صرف نظر کند.
بر اساس قانون، فحش دادن و توهین کردن به دیگران جرم است. ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، مصوب ۱/۲/۱۳۹۲، بیان می‌کند:«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.» طبق ماده ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی، قذف عبارت‌است از نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر، هرچند این شخص مرده باشد.
باتشکر دربر

سلام و وقت بخیر
اگر مضمون پیامک ها دقیقا فحاشی و تهدید باشد می توانند شکایت نمایند ، چنانچه به شکایت ترتیب اثر داده شود و اتهام محرز شود اگر توهین موجب حد قذف نشود یک ماه تا یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق می باشد.