میتونم به عنوان جعل شاکی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #77892937

با سلام شورای حل اختلاف منو به عنوان شاهد یه اجاره نامه دستنویس احضار کرد در جلسه رسیدگی که شرکت کردم اصلا نه امضای من بود (شبیه امضا من بود به نوعی جعل کرده بود ) و اثر انگشتم هم که بعد انگشت نگاری کردم اثر انگشت من نبود حالا من میتونم شاکی خواهان پرونده بشم یا خیر ممنونم

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما حق شکایت مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول بر علیه جاعل در محاکم قضایی را دارید .

بله قادر به طرح شکایت به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول می باشید .

سلام. اگر شما مدعی هستید که سند خواهان را امضا یا اثر انگشت نزده اید و این محرز گردیده است می توانید با دریافت مدارک مجعول از طریق محاکم کیفری شکایت نمایید.