ادعای قرض تنها با شهادت شهود امکانپذیر می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۰۰ #77891

با سلام فردی طی یکسال به صورت ماه به ماه یا هرچند ماه یکبار پول به حساب من واریز میکرده از مبلغ چهارصد هزار تومان تا 20میلیون تومان بعد از گذشت یک سال و نیم رفته شکایت کرده که این مبلغ رو من مدیونم و مستندات هم فیش های واریزی و شهادت شهود گفته میاره دادگاه این درصورتی هست که من هیچ مدرکی دال بر انجام کار جز چند تا از دوستانم و خانواده که میدیدن من با ایشون کار میکنم موجود ندارم و کل کارها تحویلش شد همون موقع الان با این توضیحات بریم دادگاه من مجبور به پرداخت وجوه واریزی میشم؟تنها دلیل کار کردن من برای دادگاه شهادت خانوادم هست ایشون و من هیچ یک مدرکی دال بر بدهکاری یا قرض نداریم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید که با شهادت شهود می توان قرض مذکور در محکمه اثبات کرد.

موید و پیروز باشید