آیا وثیقه از خودم قبول میکنند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۹ #77805639

سلام، من ساکن تهران هستم و تو دادگاهی در شهرستان بصورت غیابی به یک سال حبس و پرداخت ۴ میلیون جریمه محکوم شدم، برای واخواهی میخوام اقدام کنم، ولی تو اون شهر کسی ندارم که وثیقه برام بذاره، آیا وثیقه از خودم قبول میکنن؟ مثل سند ملک در تهران یا سند خودرو که بنام خودم باشه یا وجه نقد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .امکان پذیر میباشد....

با تقدیم سلام و احترام
صدور قرار تامین خواسته و تناسب در قرار تامین خواسته به مقام تحقیق ( بازپرس ، دادیار ) ربط دارد و فارغ از اینکه قرار تامین خواسته کفالت ، وثیقه ، وجه نقد و یا هر یک از اقسام تامین خواسته کیفری مندرج در قانون آیین دادرسی کیفری باشد ، امکان پذیرش وثیقه از سوی متهم در امر واخواهی مقدور و میسور است ، بنابراین شما میتوانید سند ملک ، خودرو و یا وجه نقد را بعنوان قرار تامین کیفری از طرف خودتان به دادگاه معرفی کنید .

امکان پذیر و میسر است ...

سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر میباشد.

با درود بله ممکن است

با سلام
بله امکان پذیر است

سلام
بایددادخواست واخواهی خودراازطریق دفاترخدمات قضایی ثبت کنید.
بله امکان وثیقه ازجانب خودتان میباشدوبستگی داردوثیقه شما چه باشدازجهت پروسه زمانبرآن،معمولا اگه وثیقه ضمانت نامه بانکی باشدیاتودیع پول به حساب صندوق دادگستری باشدراحت ترانجام میشودتااینکه وثیقه شماسندملکی باشدچون سندنیاز به مقدماتی دارد من جمله کارشناسی،ارجاع به اداره ثبت املاک