بعد از نظر کارشناسی دفتردار باید جوابگو باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #77800241

سلام.بعد از نظر و مدت زمان کارشناسی رفتم پیش دفتردار میگه قاضی باید بگه پرونده رو بدم داخل اتاق برا رای ولی من احساس میکنم دروغ میگه خودش باید مدارک رو ببره داخل که رای بدن ایا کدوم درسته

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از نظر کارشناس به طرفین ابلاغ می شود جهت ملاحظه نظریه به دادسرا مراجعت نموده و اگر مطلبی نفیا یا اثباتا دارند ارایه نمایند اگر اعتراضی نبود یا اعتراض مورد قبول واقع نشد پرونده توسط بازپرس بررسی و اظهار نظر می نمایند..

شیوه کار به این صورت است که پس از اخذ نظریه کارشناس به پرونده ضمیمه میشود و به نظر رییس شعبه میرسد تا چنانچه با نظریه کارشناس موضوع احراز میگردد رای صادر شود و یا اینکه نظریه کارشناس به طرفین دعوی ابلاغ می‌شود تا چنانچه اعتراضی دارند اعلام نمایند به هر حال چون پرونده تا اخذ نظریه کارشناس در وقت نظارتی میباشد میبایست در وقت نظارتی تعیین شده به نظر قاضی شعبه برسد