احصایی بودن موارد منع تعقیب یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۷۶ #77787238

سلام معنی این حکم رو میشه واضح بهم بگیدلطفا
شکایت مستاجرم از من که با قولنامه فروش حکم تخلیه رو گرفتم و اینکه مهر رو قولنامه باطل شده بود و من اطلاعی نداشتم و مستاجر ازم شکایت کرده که قولنامه جعلیه نه صاحب مهر
نتیجه :مبنی بر شکایت بر جعل و استفاده از سند مجعول با عنایت به احصایی بودن موارد منع تعقیب و اولویت قرار موقوفی تعقیب به لحاظ شکلی از بند پ ماده ۳۸۹ ا.د.ک مصوب ۱۳۹۲ قرار موقوفی تعقیب صادر و اعلام می گردد.
و اینکه این قرار ۱۰ روز قابل اعتراض است الان ۱۰ روز گذشته از کجا بفهمم اعتراض کرده یا نه؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی پرونده متوقف گردیده است حضورا پیگیری بفرمائید

سلام.حضورا از شعبه صادر کننده رای پیگیری نمایید...

سلام
احصایی یعنی قابل شمارشند.
اگر اعتراض می کرد بهتون ابلاغ می شد.

حضوری پیگیری نمایید.

با سلام
حضورا از شعبه صادر کننده رای پیگیری نمایید

سلام
احصایی است یعنی موارد صدور قرار منع تعقیب در قانون شمارش شده اند و قاضی مستند به موارد غیر مذکور در قانون حق صدور این قرار را ندارد.
اگر اعتراض می کرد به شما ابلاغ می شد.

از طریق بررسی روند پرونده در ثنا و یا پیگیری حضوری از شعبه میتوانید متوجه قطعیت دادنامه یا اعتراض به آن شوید .