قبل از آنکه ایشون مجدد اعسار بزنند چه کاری باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۴ #77787000

سلام.وقت بخیر.
تاریخ ۱۹ بهمن ۹۸ رای قطعی تجدیدنظر مهریه صادر شد. این رای را بنده به اجرای احکام ببرم برای اجراییه، دفتر اجرا چه تاریخی را وصول سکه تعیین میکنند؟ رای هر ۶ ماه یک عدد. تاریخی که رای صادر شده یا تاریخی که رای قطعی و به اجراییه بردم؟ و یک سوال دیگر اینکه همسر سابقم گفتن بعد از آنکه اولین قسط سکه را دادند میخواهند مجدد اعسار بزنند و مدت هر ۶ ماه را با کلی سند و‌ مدرک ( اجاره و نفقه دخترش و خرجی خونش و ازدواج مجدد....) مثلا هر ۹ماه کنند. ایشون از لحاظ مالی، وضعشون خوبه من هم مدارک بردم اما چون دادگاه گفت برای سالهای پیش، فایده نداره. منظور از اینکه میگویند من هم تعدیل بزنم چیست؟ من قبل از آنکه ایشون مجدد اعسار بزنند چه کاری باید انجام دهم. میتوانم قبل اعسارش جلوی حقوقش را بگیرم یا جلبش کنم. ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ صدور اجراییه ملاک است
بله میتوانند تعدیل بزنند و در صورت پذیرش مهلت پرداخت بیشتر میگردد
شما هم در صورت ارائه مدارک میتوانید تعدیل جهت کم شدن فاصله پرداخت بزنید

تاریخ اجرا تاریخ قطعی شدن حکم است وهروقت وضع مالی مرد وخیم شود می تواند تعدیل دهد واگرمتمکن بصورت یکجاشود وسکه ها رانپردازد زن بایستی به دادگاه رجوع کند