میتوانم لایحه ۲ نفر دیگر خواندگان را ببینم تا برای جلسه دادگاه آماده شوم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۲ #77767313

سلام
یک پرونده با یک نفر شاکی(خواهان) و سه نفر خوانده تشکیل شده است. دادخواست شاکی به سه نفر خواندگان اعلام شده و خواندگان لایحه های خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی بارگذاری کردند. امکان مکاتبه با سایر خواندگان وجود ندارد. من به عنوان یکی از خواندگان چگونه قبل از تشکیل جلسه دادگاه میتوانم لایحه ۲ نفر دیگر خواندگان را ببینم تا برای جلسه دادگاه آماده شوم؟ به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم اما بیان داشتند که ما دسترسی نداریم که لایحه افراد دیگر را ببینیم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به شعبه مراجعه نمایید.

سلام باید حضورا جهت مطالعه پرونده به شعبه مربوطه در دادگاه مراجعه نمایید

سلام در روند پرونده شماره ثبت لایحه را به دفاتر خدمات ارائه دهید تا بتوانید ب لایحه خواندگان دسترسی داشته باشید .در غیر اینصورت بصورت حضوری به شعبه مراجعه نمایید

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قسمت نوبت دهی قضایی مبادرت به اخذ نوبت با عنوان مطالعه پرونده نموده و در تاریخ مقرر با مراجعه به شعبه نسبت به دریافت رونوشت یا مطالعه آن اقدام کنید

با احترام بایستی حضورا به شعبه مراجعه کنید

وقت بخیر از طریق شعبه پیگیری کنید

سلام. ازطریق دفترخدمات درخواست مطالعه پرونده رابدهیدوبعدحضوری ازشعبه پیگیری کنید.