الزام به پذیرش و استخدام سهمیه ۵درصدی در ظرفیت های بیش از دو نفر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹ #77765083

سلام ، بنده استخدامی۹۷ آموزش پرورش پذیرفته شدم و رفتم مرحله مصاحبه، ۵نفر بودیم که از این تعداد دو نفر قرار بود قبول نهایی بشن ، من نفر دوم نمره کتبی بودم و تنها من بودم از که سهمیه ۵درصد ایثارگری داشتم بین اینا، جواب مصاحبه که اومد دیدم نفر اول مصاحبه هم شدم ولی پذیرفته نشده بودم - نمرات کتبی و مصاحبه رو بزاریم کنار من چون تنها سهمیه۵درصدی این ۵نفر بودم باید یه نفر از دونفر ظرفیت پذیرش رو به منی که سهمیه ۵درصد دارم اختصاص میدادن و قبولم میکردن ، اصن قانونه که هر جایی که بیش از دو نفر به بالا بخاد حداقل یه نفرش مخصوص ۵درصدی ها است و بقیه رو سهمیه آزادها رقابت میکنن، حالا با این وجود که نفر دوم کتبی بودم و نفر اول مصاحبه و اصل کاری که سهمیه ۵درصدی داشتم قبول نشدم! دیوان شکایت کردم ولی اینا هم هی وقت نظارت رو تغییر میدن و معلوم نیس چند سال دیگه بیاد، به نظر شما با این تفاسیر اگه حکم بیاد رای رو به نفع من میدن و قبولم میکنن؟ اولین باره دیوان شکایت میکنم و شکایتم رو هم از آموزش پرورش استان کردم - مدارک ایثارگری و کارنامه و نمره مصاحبه رو هم ضمیمه شکایتم کردم - نمیدونم امیدی داشته باشم که رای به نفع من صادر بشه یا نه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی در دیوان کمی زمان می برد،ولی اگر حکم به نفع شما صادر شود آموزش و پروش ملزم به استخدام شما است.