مجازات حمل مشروبات الکلی 1 لیتر چیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۰,۴۲۴ #77741

سلام من رو دیشب هنگام ورود به قطار با مقدار تقریبا نیم لیتر مشروب دست ساز گرفتن بعد شب رفتتیم پیشه قاضی گشیک اونجا برام نوشتن تقریبا 1 لیتر خواستن من رو بازداشت کنن که مادرم نذاشت و فیش حقوقی داد گفتن بعدا براتون پیام میاد برای دادگسرا این بار اول که من پام به همچین جایی باز شده...حکمم چیه حبس یا شلاق دارم؟؟ سو پیشینه چطور ؟ ممنون میشم کمکم کنین

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برابر قانون حبس، شلاق و جزای نقدی باهم مورد حکم قرار می گیرد لکن قاضی میتواند مجازات را تعلیق یا تبدیل کند.

باسلام.احتمالا جزای نقدی....خیردرسوء پیشینه کیفری درج نمیشود

بادرودوسلام مجازات شلاق جزای نقدی.

درود.
در پیشینه کیفری منظور اما سابقه موثر کیفری محسوب نمی گردد
و احتمالا جزای نقدی با توجه به مقدار و عدم سابقه

با سلام
جرم شما بصورت جزای نقدی صادر میشه و این براتون سوء پیشینه کیفری صادر نمیشه
با احترام حاجی زاده

با درود مجازات شلاق، جزای نقدی، در انتظار شماست.

سلام با توجه به سوال شما به احتمال قوی جزای نقدی میباشد موفق باشید