آیا سنواتم را می توانم طبق آخرین پایه حقوق دریافتی مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #77736298

از سال ۱۳۸۵ در شرکتی مشغول به کار هستم که در این مدت کارفرما قرارداد یک ساله و سه ماهه و شش ماهه با ما انعقاد میگرده و در پایان هر قرارداد تسویه حساب کامل میکرده است.این قرار داد ها پیوسته بوده است و تا به حال ادامه دارد.آیا اکنون اگر قطع همکاری کنم میتوانم با توجه به اینکه قراردادها پیوسته بوده است مابه التفاوت حق سنواتم را طبق پایه حقوق امسال دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی به اداره کار محل مربوطه طرح شکایت علیه کارفرما برای مطالبه خواسته تان مطرح نمایید .

سلام خیر .