مراحل صدور رای خلع ید، به چه شکل است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۶ #77663965

با سلام
سال گذشته ملکی خریداری کردم، در بنگاه مبایعه نامه تنظیم شد و مقداری از ثمن معامله را هم بحساب بنگاه دار واریز کردم، مالک هم بیان کرد تا زمانی که پول کامل را نگرفته ام نه مبایعه نامه امضا میکنم نه وجهی را از تو‌ قبول میکنم، و هر پولی میدهی به بنگاه بده رسیدش را بگیر چند روز بعد پول را کامل به بنگاه دار دادم و کلید ملک را از او گرفتم و ملک را به شخص دیگری اجاره دادم ولی مالک از امضا مبایعه نامه خودداری کرد و گفت چون بنگاه پول را بمن نداده معامله را قبول ندارم، حالا هم علیه من دادخواست خلع ید داده و شکایت انتقال منافع مال غیر کرده.
حالا راه چاره برای من چیه؟
آیا چون سند رسمی داره خلع ید صادر میشه؟
و اگر شد من پولم را چطوری پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام مالک صحیح است

چون سند رسمی داره خلع ید صادر میشه.
شما باید علیه بنگاه دار اقامه دعوی کنید به اتهام خیانت در امانت

سلام مادام که فروشنده قرارداد را امضا نکرده مالکیت به شما منتقل نشده . اقدام مالک صحیح است مگر این که بتوانید اثبات کنید به محض پرداخت کامل ثمن به صاحب بنگاه معامله از طرف مالک مورد قبول واقع شده است . در واقع معامله مشروط واقع شده و منوط به پرداخت همه ثمن بوده . در این صورت باید از صاحب بنگاه به اتهام خیانت در امانت شکایت نمایید .

شما می بایست ثمن معامله را به فروشنده پرداخت و از ایشان رسید بگیرید و تا زمانی که وجهی به ایشان پرداخت نکرده و مبایعه نامه ای امضا نکرده باشید بیعی واقع نشده است.

سلام مادام که فروشنده قرارداد را امضا نکرده مالکیت به شما منتقل نشده . اقدام مالک صحیح است مگر این که بتوتنید اثبات کنید به محض پرداخ کامل ثمن به صاحب بنگاه معامله از طرف مالک مورد قبول واقع شده .

چون مالک مبایعه نامه راامضاء نکرده معامله ای انجام‌نشده