فروش سهم الارث توسط برادرانم بدون اطلاع من،به چه شکلی مشمول مرور زمان خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۴ #77636771

برادرانم چندین ملک پدری من را بین خودشان با وکالتی که یکی از نامبردگان داشته ۲ هفته قبل از فوت پدرم بین خودشان هرکدام به سهام های مختلف تقسیم و در این ۲۰سال تصرف و تبدیل به باغ و ویلا کردند، حال که من شکایت تقسیم ترکه کرده ام، صلح نامه هایی دستی که فاقد امضا پدرم میباشد و با وکالتی که اخوی از پدر داشته روی پرونده گذاشتن تا ثابت کنن از ماترک خارج میباشد، هم چنین یکی از صلح نامه ها فاقد امضا مصالح میباشد.

چگونه اثبات کنیم که صلح نامه ها فاقد اعتبار است؟
و دیگر املاکی که در دادگاه شکایت کیفری کردم و دادیار حکم بر مشمول مرور زمان داده است قولنامه سال ۸۶ و فوت پدرم ۷۹ و شکایت من یک ماه پیش است.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص صلحنامه بدون امضا فاقد اعتبار است و برای پاسخ دقیق بایستی مدارکتان بررسی شود

اگر صلحنامه فاقد امضا بوده اعتباری ندارد.

سلام در خصوص صلح نامه ها با توجه به این که فاقد امضای پدرتان است بی اعتبار است . مگر این که به عنوان وکیل از طرف پدرتان امضا شده باشد .
در خصوص کل موضوع با توجه به پراکندگی و لزوم بررسی مدارک ، باید با در دست داشتن مدارک به دفتر وکیل مراجعه کنید .