آیا میتوانم شکایت شروع به قتل بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۹ #77613811

باسلام.برادرزاده ام چند سال پیش برادرش را با چاقو به قتل رساند و بعد از یکسال با گذشت برادرم آزاد شد و درحال حاضر مدتیست به خانه ی من می آید و با تهدید به قتل و فحاشی میگوید سهم ارث پدری ام را که قانونا به من رسیده هم علاوه بر سهم پدرش به او بدهم و دیروز با تفنگی که تهیه کرده مرا تهدید کرد که این تفنگ را خریدم و تو را میکشم چه اقدامی میتوانم انجام دهم تا در امان باشم؟

مشاوره حقوقی قتل
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع عنوان مجرمانه تهدید با سلاح گرم و موارد دیگری حسب موارد می باشد . ظاهرا حقی برای خودش متصور شده که قانونی و صحیح نمی باشد . اگر ترکه تقسیم نشده دادخواست تقسیم ترکه بدهید تا وفق قانون سهم هرکسی معین شود و دیگر مزاحمت های ایشان رفع شود .

سلام
شکایت تهدیدبه قتل بااسلحه مطرح کنید

با احترام . با توجه به سابقه قبلی ایشان با شهادت شهود با عنوان تهدید به قتل طرح شکایت نمایید.

درود
در صورتی که دلایلی برای اثبات اتهام به ایشان دارید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی بابت تهدید به قتل و استفاده از سلاح گرم از ایشان شکایت نمایید .

جرم تهدید و اخاذی، ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی است که به موجب آن:

«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
ابتدا موضوع را با ۱۱۰یاپلیس آگاهی درمیان بگذارید و بااعلام داشتن شهود صورتجلسه ای تنظیم میشود و سپس با تنظیم شکواییه کیفری از طریق دفاتر قضایی به دادسرا معرفی خواهید شد.

با درود تحت عنوان تهدید به قتل ، ایجاد مزاحمت میتوانید طرح شکایت نمایید توصیه می‌شود وکیل اختیار نمایید.

سلام شکایت مبنی به تهدید به قتل با سلاح گرم از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید