آیا دادگاه به من و فرزندانم چیزی میدهد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۱ #77593412

سلام
همسرم زمان طلاق همسر سابقش سهم الارث خانه پدری خودرا بعنوان مهریه پرداخت کرد و باقی مهریه چهارماه یک سکه قرار به پرداخت شد
دوتا از سکه ها را پرداخت کرده باقی رو توان پرداخت نداشت
بعد فوت مادر همسرم ابلاغیه براش اومده میکنی بر پرداخت مهریه
درصورتیکه همسرم نه خانه نه ماشین و هیچ ملکی ندارد
آیا همسر سابقش با وجود اینکه پسرش پیش ما هستش و خودم هم یک دختر دارم و درآمد مشخصی ندارد برای طلب ثلث مال پدرشوهرم اقدام کردن؟
شرایط بقیه وراث از خانه پدریشان چه می شود؟
یا حکم جلب صادر میکند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود.سوال تون ابهام دارد. ولی به هر حال طلبکار هرزمان میتواند بابت طلبش و یا مهریه سهم الارث زوج را توقیف نماید

سلام
بله میتوانند سهم الارث ایشان رابابت مهریه توقیف کنند

بهرحال مهریه می‌بایست پرداخت شود زیرا بر ذمه زوج هست اگر اموالی تحت مالکیت زوج باشد اعم از سهم الارث و ....تا سقف طلب توقیف می‌شود اگر اموالی نباشد و پرداخت و تعیین تکلیف هم نشود جلب متصور هست

سلام و وقت بخیر.
اگر مالی از مدیون در هر زمانی پیدا بشه،از طرف طلبکار قابل توقیف هست.الان هم همسر سابق شوهرتون امکان توقیف میزان سهم الارث ایشون رو به نسبت طلبش داره و این هیچ مشکل و خللی برای سهم الارث باقی وراث به وجود نمیاره.اونا سهم خودشونو دارند.
به علاوه من منظورتون از توقیف ثلث مال پدر شوهرتون رو نفهمیدیم یعنی چی...
موفق باشید

با سلام
همسر سابق بابت مهریه خویش می‌تواند سهم الارث شوهرتان را توقیف کند اما باید درخواست مستثنیات دین ارائه نماید

با سلام
همسر سابق ایشان امکان توقیف اموال را با در نظر گرفتن مستثنیات دین دارند.

درود بر شما چنانچه هر اموالی به دست بیاید نسبت به باقیمانده طلب مهریه ابتدا به امر باید پرداخت شود