میتونم حضانت برادرم رو از مادرم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #77589743

سلام وقتتون بخیر.
پدر من حدود ۸ سال پیش فوت کردند و مادرم ۱/۵ سال هست که ازدواج کرده.برادرم هنوز به سن رشد نرسیده که حکم رشد براش صادر بشه و ۶ دانگ خانه به نامش هست که اداره اون منزل به دست مادرمه.همسر ایشون آزار جسمی به مادرم وارد میکنه و معتاد به مواد هستش.من به عنوان خواهر بزرگتر با ۲۲ سال سن میتونم حزانت برادرم رو از مادرم بگیرم؟ چون برادرم با ایشون زندگی میکنه و پرونده ضرب و شتم هم داره مادرم با اون آقا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون فرمودین برادرتون به سن رشد نرسیده شما می توانید دادخواست عدم صلاحیت مادر را ثبت بفرمایید و مدارکی که از ضزب و جرح و یا اعتیاد نا پدری را هم ارائه بدهید قطعا قاضی مصلحت برادر شما در نظر خواهد داشت و احتمالا بتوانید حضانت را بگیرید

سلام
درصورت اثبات عدم صلاحیت مادر و با وجود شرایط سنی برادر امکان پذیر میباشد

با سلام
مشخص نکردید سن برادرتان چقدر است. اگر از سن بلوغ گذشته خودش تصمیم می گیرد با شما باشد یا هر کس دیگر. اگر نه باید عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید و از ایشان سلب حضانت کنید.

با سلام با داشتن مدارکی مبنی بر عدم صلاحیت مادر میتوانید نسبت به سال حضانت از ایشان اقدام نمایید

سلام شما باید با داشتن دلایل دادخواست سلب حضانت را علیه مادر بدهید در صورتی که مصلحت فرزند در خطر باشد سلب حضانت شده و امکان واگذاری حضانت به شما وجود دارد