اگر مالکین از کسر خسارت الباقی ثمن سر باز زدند بنده میتوانم نسبت به پرداخت اقدام و انتقال سند را انجام داده، سپس نسبت به گرفتن خسارت اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #77587985

باسلام
اینجانب یک واحد آپارتمان خریده ام که وقت تنظیم سند سی ام فروردین ماه بوده و مالک قادر به تنظیم سند نشده و بنده عدم حضور را گرفتم البته موقع تحویل واحد مذکور صورتجلسه با یکی از مالکین توسط املاک تنظیم و برای ۲۰۰ میلیون تومان چک که میبایست موقع تحویل واریز مینمودم فرصت گرفته و دو تا چک یک ماهه و دو ماهه دادم که قبل از تاریخ تنظیم سند پاس گردید و من خانه را همان موقع که صورتجلسه تنظیم گردید تحویل گرفتم در حال حاضر پس از گذشت حدود یازده ماه در بهمن ماه یک اظهارنامه با موضوع مبنی بر الزام به تنظیم سند و پرداخت خسارت برابر بند ۷ مبایعه نامه را ظرف ۴۸ ساعت پس از رویت اظهارنامه نمودم و ایشان در جواب اظهارنامه مواردی از قبیل اینکه شما به تعهد خود عمل ننمودید و خانه را تصرف عدوانی نمودید و سایر موارد که غیر واقعی بوده و متناقض میباشد نوشته و در اخر عنوان نمودند که شما مختار به اقدام قضایی میباشید و در ضمن میشود دوستانه مسئله را حل کرد. در این جوابیه از تنظیم سند و زمان آن مطلبی را ننوشته و این پاسخ را طی واتساپ برای من ارسال نموده اند. حال بعد از ۴ روز مدارک شناسایی جهت اخذ استعلامات و انتقال سند را از اینجانب بعنوان خریدار خواسته اند. حال سوال من اینست بنده بایستی نسبت به تنظیم سند اقدام نموده وا اگر در دفترخانه مالکین از پذیرش کسر خسارت تاخیر از الباقی ثمن معامله سر باز زدند بنده نسبت به پرداخت مابقی ثمن معامله اقدام و انتقال سند را انجام داده، سپس نسبت به گرفتن خسارت اقدام نمایم و یا در همین مرحله از تنظیم سند جلوگیری کنم و نسبت به ااخذ خسارت تاخیر در ایفای تعهد اقدام نمایم؟
با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بنظرمیرسد این بهترین شیوه می باشد

دوست گرامی منوط به متن قرارداد شما می باشد ک چه موارد مندرج گردیده است، تا بتوان به صورت تخصصی کمکتان کرد،. اما با توجه به این وقایع شما باید وجه را پرداخت نمایید

با سلام
بهرحال شما می بایست الباقی ثمن‌ را پرداخت کرده و سند را انتقال بگیرید سپس از طریق دادگاه صالح طرح دعوی کنید مگر اینکه در قرارداد به گونه دیگری توافق کرده باشید