اگه ما از هم جدا بشیم به خانمم مهریه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۲ #77580313

با سلام خواهشمندم راهنمایی کنید
در مورد اینکه خانم بنده بیماری سرطان داره یه کلیه خانمم تخلیه شده و سرطان بدخیم هستش البته بیماری اعصاب و ....داشته پنج ساله ازدواج کردیم بچه دار نشدیم به علتهای مختلف و اکثرا بیماری

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله ، مهریه بر عهده شما بوده و قابل مطالبه می باشد.

بله ارتباطی به مهر ندارد.

بلی ایشان میتوانند مهریه خود را دریافت نمایند

مهریه به مجرد وقوع عقد به زوجه تعلق میگیرد وگرفتن مهریه به طلاق ربطی ندارد

سلام
بله مهریه در هر حالت تعلق می گیرد

با سلام
بله مهریه دینی است که به محض نزدیکی شما با همسرتان مشمول دارایی همسرتان می شود.
خدا همه مارا هدایت کند ...

مهریه تعهد مالی است که بر عهده شماست وربطی به مسائل و مشکلات زوجیت و نکاح ندارد.