آیا در دادگاه نظر کارشناس رسمی دادگستری در قیمت گذاری براساس قیمت روز فصل الخطاب خواهد بود برای ایشان؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۶ #77574122

باسلام و خسته نباشید.پیشاپیش ببخشید اگر سوالم طولانی و در ظاهر پیچیده هست،اما اگر امکان داره پیامم رو خوب بخونید و اگر ممکنه روشن راهنمایی کنید تا متوجه بشوم.خیلی ممنونم.
من تنها پسر پدرم هستم.پدر من ده سال قبل فوت شدند و تنها ورثه ایشون من بودم و بعد از اون مادرم هم تو خونه ی ما زندگی میکرد،امسال مادرم و خواهر ناتنی ام(دختر همسر اول مادرم) به فاصله‌ی چندماه از هم فوت شدند،اموال غیرمنقول همچنان به اسم پدر من هست و مادرم هیچ دارایی به اسمش نیست.طبق برگه انحصار وراثت و محاسبه ی دفترخانه اسناد، الان تک پسر خواهرناتنی ام از قیمت عرصه و اعیان(که به عنوان ثمنیه به مادرم میرسید)سهم خواهد برد(معادل قیمت ۱/۲۴ از عرصه و اعیان و نه از خود ملک).
من دادخواست تقسیم ترکه هم دادم و با پرداخت سهم ایشون از ثمنیه مادرم هیچ مشکلی ندارم و حاضرم براساس قیمت روز بپردازم.سوال این هست این قیمت به شکل قطعی چگونه مشخص خواهد شد,آیا در دادگاه نظر کارشناس رسمی دادگستری در قیمت گذاری براساس قیمت روز فصل الخطاب خواهد بود برای ایشان؟؟(با توجه به اینکه پسرخواهر ناتنی ام برای ملک پدرم مشاع نیستند و از ثمنیه ی مادرم سهم میبرند آیا امکان داره نظر کارشناس رو هم قبول نکنند وخواهان مزایده بشوند؟)باتشکر.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هرچند نظر کارشناس برای دادگاه نمی تواند فصل الخطاب باشد زیرا در صورت تشخیص اوضاع احوال می‌تواند خلاف آن رای صادر کند ولی رویه براین است که اگر به نظر آخرین گروه کارشناسان چنانچه اعتراضی صورت نگیرد همان ملاک عمل خواهد بود

با احترام کارشناس با توجه به قیمت منطقه ای اظهارنظر می نماید

بادرودوسلام کارشناس برمبنای قیمت منطقه ای اظهارنظر می نماید.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
کارشناس با توجه به قیمت منطقه ای اظهارنظر می نماید

با درود وصول نظریه کارشناسی برای دادگاه تکلیف اور نیست

دادگاه بر اساس قیمت گذاری مورد نظر توسط کارشناس رسمی دادگستری که صورت گرفته است تعیین تکلیف خواهد بود در صورت عدم اعتراض هر یک از طرفین رای دادگاه بر اساس نظریه مذکور صادر می‌گردد و قابل اجرا می باشد