پاک شدن سوپیشینه چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۱۶ #77570269

سلام خدمت وکلای محترم خسته نباشید سوالی که دارم اینه که طبق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی آیا کسی که به حبس درجه ۵ محکوم شده پس از طی حبس بعد دو سال می‌تونه گواهی عدم سوپیشینه از پلیس+۱۰ بگیره یا خیر؟چون یک وکیلی گفتن که این سابقه هرگز پاک نمیشه و هربار گواهی سوپیشینه گرفته بشه توش درج میشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دقت کنید فرق هست بین پاک شدن سابقه کیفری با تاثیر نداشتن آن.

سوسابقه هیچ وقت پاک نمی شود، اما بعد از گذشت مدت های مندرج در این ماده دیگر تاثیر ندارد.
تاثیر نداشتن به معنی پاک شدن نیست.

بادرودوسلام بعدازگذشت مجازات تبعی فاقد سوپیشینه موثر می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعد از گذشت زمان سو پیشینه پاک خواهد شد

درود بر شما
اصولا فهرست سوسابقه به آن معنا پاک نمیشود اما بسته به هدف استعلام ممکن است سوپیشینه موثر باشد یا نباشد

بااحترام
بعد از گذشت دو سال در جرم تعزیری درجه ۵ سو پیشنه موثر نیست و این سو پیشنه پاک می شود

با سلام و احترام
بعد از گذشت ۲ سال مطابق بند پ ماده مزبور سوء پیشیینه موثر ندارد

سلام
پس از مدت دو سال ازتحمل مجازات مقرر شده، سابقه‌ کیفری اش پاک خواهد شد.