چگونه میتوان برای بچه بعد از بدنیا آمدن شناسنامه تهیه کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۵ #77567211

حدود یک سال پیش با یه پسر وارد رابطه شدم بعد دوماه دفترچه عقد موقت یک ساله درست کردیم. الان بعد از ۱۰ ماه من باردارم عقد موقت جایی ثبت نشده فقط من دفترچه دارم‌ من میخواهم که بچه را نگه دارم خواستم ببینم تکلیف من و بچم چی میشه؟ و اینک من جرات اینک به شوهرم در مورد بچه صحبتی بکنم را ندارم. عقدم دو ماه دیگ تموم میشه ایا بعد این مدت اگر متوجه وجود بچه شود قانون برای ما چی در نظر میگیرد. واینک اگر قصد جدایی از هم را داشته باشیم.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرزند متولد شده ناشی از زوجیت موقت متعلق به همسرتان وشما خواهد بود واز تمای حقوق قانونی واخذ شناسنامه وغیره برخوردار می باشد لازم بذکر است که با توجه به باردار شدن مکلفید که نسبت به ثبت رسمی ازدواج موقت در دفاتر ازدواج اقدام نمایید

سلام فرزند متولد در عقد موقت به زن و شوهر منتسب میشه و در این صورت مرد ملکف است که ازدواج موقت شما رو ثبت رسمی کنه یا شما این درخواست رو به طور قانونی داشته باشید. در این صورت راه رو برای اخذ شناسنامه فرزند هموارتر کردید. بعدداز ثبت ازدواجتون میتونید تا زمان پایان صیغه صبر کنید تا مدت تمام شود یا همسر شما بذل مدت کند

با سلام
تولد نوزاد مشترک موجب الزام پدر به ثبت نکاح خواهد بود
فرزند ملحق به پدر است و شناسنامه بانام پدر برای او می بایست صادر شود هرچند مدت به پایان برسد

با درود فرزند متعلق به هر دو نفر (پدر و مادر) طبیعی خویش میباشد

سلام بچه متعلق به هر دو می باشد و از تمام حقوق برخوردار است

در صورت تولد نوزاد ملزم به ثبت ازدواج موقت میباشید . بعد از پایان مدت صیغه میتوانید ازهم جدا شده یا تمدید نموده یا با توافق هردو عقد دایم نمایید ....