شرایط اعلام ورشکستگی و مزایا و معایب آن چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۵۴ #77556688

من حدود ۷۰ طلبکار دارم که بالای دو کیلو طلا ازم طلب دارن و الان بالای دو میلیارد میشه و توان)پرداختش ندارم میخام اعلام ورشکستگی کنم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تاجر شخص حقیقی باشد صراحت قانون می‌گوید، «تاجر باید ظرف ۳ روز از تاریخ وقفه که درتادیه قروض یا سایر تعهدات نقدی اوحاصل شده است توقف خودرابه دفتر محکمه بدایت محل اقامت خود اظهار کرده صورت حساب دارایی وکلیه دفاترتجارتی خودرا به دفتر محکمه مزبور تسلیم کند.» بنابراین تاجر و شخص حقیقی، اگر بخواهد اعلام ورشکستگی کند باید به دادگاه محل اقامت خود مراجعه کند.اما اگر بازرگان در قالب شخصیت حقوقی و با عنوان شرکت تجاری باشد، باید برای دعوی خود را به دادگاهی که مرکز اصلی شرکت در آنجا واقع است مراجعه کند.

با سلام. در دادگاه محل سکونت خود دادخواست ورشکستگی دهید. دادگاه با ارجاع به امر به کارشناس و اظهارات تون حکم به ورشستگی و پروسه بعدش میدهد.دادگاه باید حکم ورشکستگی را صادر کند .

باید از طریق اداره ورشکستگی تقاضای توقف و ورشکستگی نمایید تا با کارشناسی اموال و دفاتر شما موضوع بررسی شود . اگر عملیات مالی در دفاتر ظرف ۶ ماه زیان ده بودن شما را نشان دهد جکم به توقف و ورشکستگی اعلام میگردد .

سلام. باید دادخواست ورشکستگی بدین. مطابق مواد ۴۱۳ و ۴۱۴ قانون تجارت تاجر موظف است ظرف ۳ روز از تاریخ متوقف شدن از پرداخت دیون خود، دادخواست ورشکستگی خود را به همراه ضمائم آن (صورت‌حساب دارایی و کلیه دفاتر تجاری) به دادگاه صالح تقدیم نماید دادگاه صالح با توجه به محل اقامتگاه شخص تاجر یا محل شعب یا نمایندگی شرکت‌ها مشخص می‌شود‌. مبحث ورشکستگی مفصل هست‌.