کلاهبرداری از طریق برنامه دیوار چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۰ #77542628

از من کلاهبرداری شده من یک بار برنج تحویل دادم ولی طرف مقابل یک چک سرقتی و جعلی به من داد و شماره تلفن خود را خاموش کرد حالا من نمیدونم کجاست باید چکار کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام به طرح شکایت نمایید.

سلام دیوارخسارت شخص هارا نمیدهد اما بهتر است با مراجعه ب پلیس فتا شکایت کرده و پیگیری کنید

با سلام
میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیر باشید . پلیس فتا با پیگیری از سایت دیوار و از طریق ای پی و مدارک موجود شخص کلاهبردار در سایت اقدام به پیگیری خواهد نمود

سلام بهتر است در هرحال به پلیس فتا گزارش بدهید چون اگر هم قابل ردگیری نباشد ممکن است مجددا اقدام به چنین کاری کند و آنها دستگیرش می کنند.

سلام" در فرض سؤال ابتدائا باید مشخص گردد چک بلامحل دریافتی به چه دلیل برگشت خورده و یا اصلا قابل پرداخت نبوده است؛ به دلیل سرقتی بودن؟ به دلیل جعل مفاد و مندرجات آن؟ به دلیل کپی بودن و اصل نبودن و یا به عبارتی تقلبی بودن؟ و یا به دلیل هم سرقتی بودن و هم جعلی بودن؟ بعد از اینکه مشخص شد علت عدم پرداخت چک به چه دلیل بوده متناسب با علت عدم پرداخت چک می توان شکایت کیفری بر علیه متهم طرح نمود. اگر چک تقلبی نباشد و اصلی باشد بحث وقوع جرم کلاه برداری منتفی است و فقط از باب صدور چک بلامحل تحت شرایطی می توان از صادرکننده چک شکایت کیفری نمود. از طریق نشانی مندرج در گواهینامه بانکی صدور چک بلامحل می توان نشانی صادر کننده چک را بدست آورد.