میتونه ادعا کنه مازاد پول برای من بوده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۳ #77539366

بنده پولی را به شوهرم قرض داده و حالا وامی بنام خودم بحسابم اومده که قسط ها رو او پرواخت میکنه.مازاد پول رو خرج زندگی کردیم میتونه ادعا کنه مازاد پول از کم طلب من بوده یا خود وام

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ قرضی شما با اقساط پرداختی اون تا مبلغی که براابری میکنه ساقط میشه و نسبت به مازاد اون حقی نداره چون شما طرف قرارداد هستین با بانک و پول به حساب شما ریخته شده

سلام
اگر مدرکی دارد که ثابت کند شما تنهایی خرج کردید بله می تواند بگیرد ولی اگر باهم خیر

سلام وقت بخیر. برای اثبات ادعا باید دلیل قانونی وجود داشته باشد لذا ادعای تهاتر و یا وفای به عهد و یا ... باید با دلیل باشد

سلام
هرگاه شخصی به دیگری بدهی داشته باشد
و پرداختی نیز داشته باشد
می تواند خودش تعیین کند که این پرداخت بابت کدام بدهی بوده است