آیا صیغه طلاق پس از وصول چک صادر میشود؟وآیا من میتوانم امضای طلاق را موکول به زمان پرداخت چک نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۸ #77527637

باسلام
باتوجه به اینکه بنده با همسرم بر سر مهریه توافق کرده و مبلغی را نقدا گرفته و مبلغی نیز طی یک فقره چک(یک ماهه) پرداخت خواهد شد، آیا صیغه طلاق پس از وصول چک جاری می شود یا ربطی به آن ندارد و هر زمان که کارهای اداری تمام شود طلاق جاری می شود؟
و آیا خودم می توانم امضای طلاق نامه را به زمان وصول چک موکول کنم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به توافق دارد که میان زوجیت انجام می شود . اما اصولا ارتباطی ندارد و طلاق جاری می شود و چک هم باید وصول گردد .

صیغه طلاق ارتباطی با وصول چک ندارد اما

ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است.

میتوانید تا زمان پرداخت و یا وصول چک به دفتر خانه مراجعه ننمایید

با سلام :
جاری شدن ملزم به پرداخت مهریه و وجه چک نمی باشد .
ولی کن میتوانید تا زمان پرداخت و یا وصولی چک به دفتر خانه مراجعه ننمایید و بعد از وصولی انجام دعید ثبت طلاق نامه را .

ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق درصورت رضایت زوجه ثبت می‌شود.
در هرحال، هرگاه زن بدون دریافت مهریه به ثبت طلاق رضایت دهد می‌تواند پس از ثبت طلاق برای دریافت مهریه از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.

صیغه طلاق ارتباطی با وصول چک ندارد ولیکن میتوانید تا زمان وصول چک طلاق نامه را امضا ننمایید .