آیا شکایت در این حالت تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۷ #77525624

اگر همسرم وقتی از خانه بیرون میرود در خانه را قفل کند میتوانم شکایت کنم . شکایت تحت چه عنوانیست.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت حبس غیر قانونی و پیگیری موضوع تا حصول نتیجه برای شما وجود دار به کلانتری اطلاع دهید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با سلام
مورد شما بر حسب ماده ۵۸۳ قانون مجازات اسلامی ، حبس غیر قانونی محسوب میشود و میتوانید اقامه دعوی نمایید

اگردررابه روی شماقفل کندمیشودممانعت ازحق امااگرشمادرخانه باشیدقفل کندحبس غیرقانونی است

طبق ماده ۵۸۳ قانون مجازات اسلامی حبس غیر قانونیست که حبس یا جزای نقدی مجازات آن است.

بله تحت عنوان مجرمانه توقیف و حبس غیرقانونی میتوانید طرح شکایت کنید.

سلام،اگر اینکار تداوم داشته باشد به اتهام ممانعت از حق و ترک انفاق میتوانید از ایشان شکایت کنید...

سلام و درود، بله درست است که زوج در مقام ریاست خانواده حقوق واختیارو مسئولیت‌هایی دارد ولی به هیچوجه عمل همسرشان رو تایید نخواهد کرد و برای شما چنین حقی درنظرگرفته شده که اقدام قانونی نمایید، لذا پیشنهاد مشاوره تلفنی و یا آنلاین جهت ارائه طریق ضروری میبینم