شرکت کلاهبرداری کرده؛ چقدر طول میکشه تا به پولم برسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #77501246

سلام و خسته نباشید .... بند در شرکت. _______ ماشین اقساط ثبت کرد بودم که قرار بود ۲۰ روز ماشین رو تحویل بدهند که یک ماهه منو سرکار گذاشتن که بعد از یه مدت متوجه شدم شرکت کلاهبرداری کرد ولی آگاهی مرکز تعدادی از آنها را دستگیر کرده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان وصول قابل تعیین نیست مگر اینکه اموال وجود داشته باشد که پس از قطعیت و در صورت وجود حکم به رد مال از طریق اموال کلاهبرداران به حقتان میرسید.

سلام. قابل پیش بینی نیست جناب. اگر حسابهای بانکی و اموالشون را مخفی نکرده باشند، به پولتون می رسید. بعد از رای دادگاه، دادستانی باید دستور بده در اینباره.

همزمان با شکایت کلاهبرداری ، تقاضای رد مال واسترداد مبالغ پرداختی اقدامات لازم را داشته باشید. زمان قابل پیشبینی نیست و بستگی به شهر محل سکونت دارد