با نظر گرفتن سه دانگ از خانه که در سند قید شده است؛ ماترک چگونه تقسیم میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۶ #77496581

شرح ماترک سه دانگ از شش دانگ اعیانی یک دستگاه اپارتمان با خدا بیامرزم شریک بودام سه دانگ از خانه در حال حیات مادرم خواهرم و من پسر خانواده هستیم. با توجه به سهم ارث خانه مادرم سهم خودشو به دو فرزند خود پسر و دوختر منتقل میکند. درخواست ما از شما تقسیم ارث خانه به دو فرزند. با نظر گرفتن سه دانگ از خانه که در سند قید شده است. ماترک ۱/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ خواهشا تقسیم سهم را با اعداد مشخص کنید. متشکرم از شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تقسیم ترکه با فرض موضوع( بدون لحاظ انحصار وراثت)۱/۶ به مادر می رسد و مابقی تقسیم بر سه و ۱سوم به دختر و دوسوم به پسر می رسد
اما ۱/۶ نیز برابر تقسیپ نامه( در صورت وجود) یا برابر قانون ارث پسر ۲ و دختر ۱ سهم تقسیم و این دو با هم تجمیع می شود.