چگونگی فروش سهم الارث ملک با توجه به عدم دسترسی به همه وراث رو لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷ #77496182

با سلام و عرض ادب
ملکی کشاورزی سالهاست که به دلیل اختلاف بین وراث و همچنین در دسترس نبودن تعداد اندکی از وراث باعث اختلاف شده است تعداد اندکی از وراث بدلایل غیرمنطقی و تعدادی هم بدلیل در دسترس نبودن آنها بدلایلی از جمله مهاجرت یا مسافرت به خارج کشور در دسترس نیستند و باعث بروز مشکل جهت فروش ملک شده اند.
با توجه به اینکه اکثریت قاطع وراث مایل به فروش سهم الارث خود می باشند لیکن دادگاه بدلیل عدم حضور اقلیت وراث بدلیل عدم اطلاع از آدرس و یاحضور در خارج کشور از صدور رای نهایی خودداری می نماید.
تکلیف چیست؟
اگر دادگاه رای به فروش ملک بدهد ، تکلیف سهم الارث غایبین چه میشود؟
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ازصدوررای دادگاه وفروش ماترک:یعنی(مال باقی مانده ازمتوفی)هریک ازوراث سهم الارث خودرادریافت ووراثی که غایب هستند سهم الارث آنهابه حساب صندوق دادگستری واریزوبه صورت امانت می ماندودرصورت مراجعه می توانندسهم خودرادریافت نمایند.

مبلغ سهم الارث وراث غایب در صندوق دادگستری امانت میماند و هر وقت مراجعه کنند قابل دریافت است

باسلام و درود پس از فروش ملک مبلغ به حساب دادگستری واریز می شود و وراث هر زمانی که مراجعه نمایند سهم الارث خود را دریافت می نمایند.

بنام خدا،پس از فروش ملک، سهم الارث وراثی که غایب هستند در صندوق دادگستری نگهداری می شود و هر زمان که بخواهند میتوانند با مراجعه به دادگستری نسبت به اخذ سهم الارث خود اقدام کنند.

درود . پس از فروش ملک ثمن معامله در حساب صندوق دادگستری واریز و هر یک از ورثه به نسبت سهم الارث بهشون پرداخت میشود و وراثی که در خارج کشور هستند نیز به وسیله وکیل میتونن سهم الارث خودشون را دریافت کنند

پس از صدور رای دادگاه و ارجاع پرونده به اجرای احکام ، ماترک فروخته می شود و مبلغ به حساب دادگستری واریز می شود و به صورت امانت می ماند ات زمانیکه هر کدام از وراث مراجعه کردند سهم همان وارث به او تحویل داده می شود . وراثی که در ایران نیستند می توانند برای مراجعه به اجرای احکام و دریافت سهم خود از وکیل کمک بگیرند .