مراحل رسیدگی به کلاهبرداری به چه شکل میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۳ #77495210

با سلام همسر سابقم پس از طلاق از بنده و پس از ازدواج مجدد با همسر دومش با وی دچار اختلاف شده و در طی پروسه مهریه و ...جهت رسیدگی به فرزندان به منزلم آمدند و حدود چند ماهی یا حضور بنده سکونت داشتند نامبرده در حضور همسایگان و طی تردد با دوستان با اظهار ندامت از عملکرد گذشته خود به اعلام داشتند ک رسما از همسرش جدا شده و قصد جبران دارند در طی این مدت با اعتماد سازی زمینه و دروغ ها و ترفند های مختلف کارت بانکی حقیر را در اختیار گرفت و اقدام به خرید و تعویض لوازم منزل و لباس و ..نمود و در چند مرحله مبالغی رابه صورت دستی و کارت به کارت از بنده طلب نمود در نهایت پس از چندی در نبود بنده مبلغ ده میلیون از منزلم ربود وبه نزد همسر خویش بازگشت اکنون معلوم شده ک ایشان از همسر دوم خود جدا نشده بود و در منزل بنده حضور داشت اما با چنین عنوانی نزد همسایه ها زمینه اعتماد به ایشان بعنوان مادر فرزندانم فراهم شد اکنون چگونه و با چه عنوانی میتوانم از ایشان شکایت کنم آیا فراهم کردن زمینه و دروغ گویی جهت اخاذی کلاهبرداری درباره ایشان صدق میکند چ مدارکی ارایه دهم و تحت چه عنوانی از نامبرده شکایت کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شکایت کیفری تحت عنوان سرقت مطرح کنید نه کلاهبرداری

می توانید دادخواست مطالبه وجوه را مطرح نمایید.
ربایش پول از منزل می تواند سرقت تلقی گردد( نه کلاهبرداری) که نیاز به دلایل اثباتی دارد.

باسلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید.

درود
بهتر است با ارایه دلایل و مدارک دادخواست مطالبه وجه بدهید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شکایت حقوقی میتوانید بکنید .

با سلام با توجه به اینکه برداشت از کارت بانکی با رضایت شما بوده و کارت و رمز را شما در اختیار ایشان قرارداده اید در این خصوص دعوای حقوقی باید مطرح شود. ولی ربایش ده میلیون تومان هم در قالب وسیله یا وجه نقد در غیاب شما به شرط حصول سایر ارکان جرم میتواند جنبه جزایی داشته باشد ولی نوع جرم کلاهبرداری نمی تواند باشد.

شکاست منتفی است . می توانید حقوقی بابت مطالبه وجه اقدام کنید البته دوشاهد نیازهست جهت اثبات ادعای شما