شناسنامه برای بچه در ازدواج موقت به چه شکل است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۹ #77489189

سلام
بنده یه فرد متاهل هستم و به دور از چشم خانواده زنی به صیغه خود در اوردم و در محضر ثبت شده است. در این میان ان خانم باردار شده اند و نمی خواهیم بچه از بین برود. در صورت متولد شدن نوزاد شرایط گرفتن شناسنامه برای بچه به چه صورت می باشد. اصلا شناسنامه صادر می کنند؟ در صورت صدور شناسنامه نام آن بچه در شناسنامه پدر ثبت می شود ؟ امکان ثبت نشدن آن در شناسنامه پدر وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شناسنامه به نام والدین باید ثبت شود

اصلا شناسنامه صادر می کنند؟

بله
باید ثبت شود

در صورت صدور شناسنامه نام آن بچه در شناسنامه پدر ثبت می شود ؟

بله هیچ فرقی با فرزند ناشی از ازدواج دائم ندارد

امکان ثبت نشدن آن در شناسنامه پدر وجود دارد؟
خیر مجازات دارد
ضمانت اجرای الزام مرد به ثبت این موارد نکاح هم در ماده ۴۹ همین قانون حمایت خانواده بیان شد‌ه که مقرر می دارد: «چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی به ازدواج دائم، طلاق یا فسخ نکاح اقدام یا پس از رجوع تا یک ماه از ثبت آن خودداری یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کند، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می‌شود. این مجازات در مورد مردی که از ثبت انفساخ نکاح و اعلام بطلان نکاح یا طلاق استنکاف کند نیز مقرر است.»

با سلام روش اخذ شناسنامه برای فرزند حاصل از ازدواج موقت تفاوتی با ازدواج دائم ندارد و ضمن الزامی بودن ثبت ازدواج موقت در این موارد ضمن صدور شناسنامه برای فرزند، نام نوزاد در شناسنامه پدر نیز قید میشود.

سلام برای بچه شناسنامه صادر می شود و در شناسنامه والدین هم ثبت می شود .ضمن این که عقد موقتی که منجر به تولد نوزاد شود الزاما باید ثبت گردد .