اگر شخص امانت دهنده از من شکایتی نداشته باشد آیا من مجرم محسوب میشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #77448649

پولی که نزد من امانت بوده را به کسی بخشیده ام که حالا فهمیده ام کلاهبردار بوده. آیا میتوانم آن را پس بگیرم؟
اگر شخص امانت دهنده از من شکایتی نداشته باشد آیا من مجرم محسوب میشوم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شکایتی علیه شما نشود خیر محکوم نمی شوید
اما در خصوص گیرنده می توانید طر دعوا نمایید

با سلام خیانت در امانت جرم عمومی است یعنی اگر به هر طریقی به اطلاع دادستان برسد می تواند تعقیب کیفری را شروع کند ولی معمولا مالک تحت این عنوان از مرتکب شکایت می کند. شما در صورتی می توانید از گیرنده وجه، آن را بستانید که از مالک اذن داشته باشید و الا خود مالک باید اقدام نماید.

اگر شکایتی نشود شما مجرم نخواهید بود هر چند در مورد امانی بودن وجه نقد در خصوص خیانت در امانت اختلاف نظر هست . از شخصی که پول را از شما برده شکایت کنید