آیا مابه التفاوت آن از مقصر حادثه قابل مطالبه می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۹ #77396550

در یک تصادف رانندگی، چراغ یک خودرو خارجی شکسته است. قیمت آن ۳۰ میلیون تومان است. هر چند سقف تعهدات مالی بیمه ۳۰ میلیون تومان بوده اما تنها تا ده میلیون آن را می پردازد. آیا می توان علیه بیمه برای مازاد آن دادخواست داد؟ چرا بیمه به رغم سقف تعهد از پرداخت آن استنکاف می ورزد و احتمالا چه مستند قانونی ای دارد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه مابه التفاوت می باشد.

سلام
احتمالا خودروی آسیب دیده جز خودروهای نامتعارف بوده یعنی ارزش آن بیشتر از نصف دیه انسان می باشد که دراینصورت باید مابقی خسارت رااز محل بیمه بدنه خوددریافت کند

با سلام، مستند به ماده ۸ قانون بیمه اجباری خسارت خودروی غیر متعارف بر اساس خسارت وارده متناظر به خودروی متعارف محاسبه و پرداخت می‌گردد، ما به التفاوت را می‌توانید از محل بیمه بدنه خودرو استفاده نمایید

پاسخ سوال شما مثبت هست،از اینرو میتوانید برای مطالبه مابه التفاوت خسارت ب مقصر حادثه رجوع کنید

مابه‌التفاوت خسارت از مقصر قابل مطالبه است

با سلام و درود . مازاد بر آن مطابق قیمت عرفی خودرو متعارف را میتوان مطالعه کرد .

با احترام امکان مطالبه مابه التفاوت مبلغ وجود دارد .