میتونیم باز حق دادرسی اینا رو ازش بگیریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۲ #77385300

اگه از یه نفر بابت عدم استرداد وجه شکایت کنیم و پولمونو یک روز بعد از شکایت ما واریز کنه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بله می تونید کلیه هزینه های مربوط به دادرسی را هم بگیرید.

به نظر هزینه دادرسی منظور شما باشد بله میتوانید مطالبه کنید

با سلام
طبق قانون کلیه ی هزینه های دادرسی ، خسارات ، حق کارشناسی ، حق الوکاله از محکوم علیه قابل مطالبه است

باسلام
درصورت ثبت شکایت میتواندهزینه دادرسی رامطالبه کنید امادرصورت عدم ثبت شکایت هزینه دادرسی به شماتعلق نمیگیرد.

سلام بله هزینه دادرسی قابل مطالبه است و حق شکایت برای شما وجود دارد

سلام و درود، با ثبت دعوا یا شکایت شما کلیه ی خسارات دادرسی قابل مطالبه خواهد بود و اقدام وی رافع این مسئولیت نیست؛ موفق باشید.

سلام
اگر منظورتان هزینه دادرسی است بله میتوانید مطالبه نمایید