تجمیع دو پرونده چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۳۱۹ #77371062

اینجانب دو پرونده دارم سال ۹۷ به نزاع دسته جمعی منجر به فوت به سه سال حبس محکوم شدم سال ۹۸ نیز به جرم نگهداری کلت کمری به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده ام اکنون در حال تحمل حبس ۱۸ ماه نگهداری سلاح از طریق اشتغال به کار میباشم لطفا رهنمایی بفرمایید چگونه تجمیع بزنم و تجمیع حکم من چند سال میشود و در هر دو پرونده اعتراض نزده و تسلیم به رای زده ام

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به میزان حبس شما دا رد چون در صورتیکه بعد از صدور حکم قطعی مرتکب جرم شدید شامل تکرار جرم هستید و اگر قبل از قطعیت باشد شامل تعدد جرم هستید که در صکرت تجمیع در هردو فرض میزان مجازات افزایش می یابد ولی یکی از آنها اجرا می شود نه هر دو

درودبرشما
قاعدتااگرحکم اول قطعی شده وشما مجددامرتکب جرم دوم شدیدمشمول تکرارجرم میشویدکه علی الظاهرهستیددادگاه دوم بایستی درحکم خودلحاظ می کرداگرنکرده ازطریق اجرای احکام پرونده جهت اصلاح به دادگاه دوم ارجاع میشه اماازقبل ازقطعی شدن حکم اول مرتکب جرم دوم شدیدمشمول قواعدتعددجرم میشید بهتراست هردوحکم رابه رویت همکاران وکیل برسانیدتابهتراشادکنند.