پیگیری توهین چند نفر در واتساپ چطور است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۳ #77356186

چند نفر توهین کردن در گروه واتساپ، آیا برای اثبات، پیام ها به تنهایی کافی هست یا باید سند داشته باشم؟
از هر کدام باید جدا شکایت کنم یا میتوانم از همگی یک جا شکایت کنم
به پلیس فتا باید بروم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. پیام ها را محفوط نگه دارید و علیه همگی شکایت کنید.

باسلام ودرود به پلیس فتا یا دفتر قضایی علیه همه یکجا شکایت کنید

سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و از پیاما اسکرین شات بگیرید

درود ،شکایت خود را از همه میتوانید طرح کنید و اعتبار اسکرین شات با نظر پلیس فتا می باشد ،تصاویر اگر اعتبار داشته باشند خود سند قابل اتکا می باشد

با سلام. به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با استناد به اسکرین شات ها شکایت ثبت کنید. حتما پیام ها را در گوشی موبایل خود نگهداری کنید.

سلام
اصل پیامها تا زمانی که اکانت حذف نشود قابل استناد است

باسلام، از دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت نمایدد، لیکن چون سرور واتساپ داخل ایران نیست عموما مورد پذیرش مراجع قضایی قرار نمی گیرد.