قرار نهایی چیست و چگونه مشخص میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۶۸۲ #77352221

اگر از کسی شکایت شده باشد و به دادسرا احضار شده باشد و نرفته باشد. بعد از ۹ ماه پیامک بیاد که در مورد پرونده شماره ... قرار نهایی صادر شد. به چه معنی است؟

یعنی قرار مجرمیت (جلب به دادرسی) صادر شده یا قرار منع تعقیب؟ قرارهای نهایی دادسرا چه هستند؟
فعلا به سامانه ابلاغ دسترسی ندارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قرار نهایی قراری است که از طرف قاضی یا دادیار و یا بازپرس صادر می شود بر اساس محتویات و شرایط پرونده ممکن است قرار مجرمیت باشد و یا جلب به دادرسی و یا منع تعقیب ، از طریق شعبه می توانید پیگیر شوید.

قرارنهایی یعنی بازپرس یا دادیار رسیدگی راانجام داده و رسیدگی پایان یافته است . ممکن است قرارصادره منع تعقیب یا جلب به دادرسی باشد

سلام
احتمال صدور قرار مجرمیت در این خصوص قوی تر است

به نام خدا
قرار نهائی به معنی اتمام رسیدگی و تصمیم نهائی دادگاه بوده با توجه به نوع شکوائیه مطروحه و این مهم صرفا با در اختیار داشتن متن قرار قابل بررسی است . به شعبه صادر کننده رای جهت اطلاع از متن قرار مراجعه نمائید .