آیا اون صیغه ۹۹ساله باطل شده و باید دوباره صیغه ۹۹ساله انجام بدن؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۶ #77344087

سلام آقایی با زنی صیغه هفت ساله کرده و در همان روز پشیمان شده و چند ساعت بعد رفته و زن را صیغه ۹ ۹ ساله کرده و بعد از پنج سال صیغه هفت ساله رو بذل کرده حالا تکلیف اون صیغه ۹۹ ساله و مهریه ش چی میشه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود صیغه ۹۹ ساله معتبر است و صیغه ۷ ساله منتفی است.

سلام صیغه ۹۹ ساله به اعتبار خود باقی است و ۷ ساله منتفی است

با سلام.صیغه ۹۹ساله به قوت خود باقی است.

با سلام اقدام دوم مورد قبول است و صیغه ۹۹ ساله معتبر است.

با احترام صیغه ۹۹ سال به قوت خود باقی است و صیغه ۷ساله منتفی است.

صیغه ۹۹ ساله صحیح می باشد

صیغه ۹۹ساله به قوت خود باقی می باشد