آیا ضبط‌ صدا ‌در دادگاه‌ مدرک‌‌ به‌ حساب‌ می آید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۳۵ #77343989

باسلام‌
من‌ یک‌ مشکل‌ با‌ یکی‌ از اقوام‌ برایمان‌ پیش‌ امد‌ و ایشان‌‌‌ شروع‌ به‌ مزاحمت‌ تلفنی‌ برای‌ من‌ و همسرم‌ کردند‌ و دو سه‌ روز زنگ‌ زدند‌ همسرم‌ من‌ یک‌ بار‌ جواب‌ داد‌ و ایشان‌ به همسرم‌ فحاشی‌ کردند‌ ولی‌ ما‌ صدا‌ ایشان‌ را ضبط‌ نکردیم‌ دوباره‌ چند بار تماس‌ گرفتند‌ تا‌ من‌ جواب‌ دادم‌ و با من‌ طوری‌ حرف‌ زدند‌ تا‌ تحریک‌ شوم‌ و چیزی‌ بگو‌یم‌ تا‌ اینکه‌ خودشان‌ شروع‌ به‌ توهین‌ کردند‌ و من‌ هم‌ جواب‌ دادم‌ و بدون‌ اگاهی‌ من‌ صدای‌ منو‌ ضبط‌ کردند‌ و من‌ حالت‌ بخاطر‌ اون‌ مشکل‌ میخوام‌ شکایت‌ کنم‌‌ ولی‌ ایشون‌ تهدید‌ میکند‌ که صدا تو‌ ضبط‌ کرده‌ام‌ و اگه‌ شکایت‌ کنی‌ منهم‌ شکایت‌ میکنم‌ میخواستم‌ ببینم‌ مگر‌ داداگاه‌ بخاطر‌ صدا‌‌ میتواند‌ من‌ را محکوم‌ کند‌

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ضبط صدا نوعی قرینه وکمک کننده به علم قاضی است اما دلیل محسوب نمی شود اما می توانید بدان استناد کنید.

سلام بنظرم به جرم مزاحمت تلفنی ازاوشکایت کنید چون صدا صرفا اماره ست ن دلیل و درعلم قاضی می تواندتاثیربگذارد

بادرودوسلام ضبط صدا اماره می باشد نه دلیل.

با درود ضبط صدا اماره است می‌توان بدان استناد کرد

ضبط صدا صرفا اماره است و به علم قاضی کمک میکند شما میتوانید به جرم مزاحمت تلفنی شکایت کرده

ضبط صدا از ادله و امارات اثبات دعوی نمیباشد ولی میتواند در رسیدن به دلایل کافی به قاضی کمک کند و به تنهایی سندیت ندارد

با سلام صدای ضبط شده اماره قضایی است وموجب علم قاضی است لکن جز دلایل اثبات دعوا محسوب نمیشود