هنگام طلاق این شرط هنوز پابرجاست یا با از بین رفتن سند ازدواج این هم از بین رفته؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۹۷ #77334172

سلام و عرض ادب
در سند ازدواج من قسمت تصنیف اموال توسط زوج امضا شده.اما سند ازدواجمون در یک سرقت دزدیده شد و برنگشت.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تعهدات پابرجا می باشد.ازدفترخانه به درخواست رونوشت سند اقدام نمایید.

خیر گم شدن سند ازدواج سبب از بین رفتن تعهدات نمی گردد

با سلام
با مراجعه به دفترخانه مورد نظر,درخواست اخذ رونوشت بفرمایید
تعهدات با دزدیده شدن سند ازدواج از بین نمیرود

بنام خدا،تعهدات پابرجاست.با مراجعه به دفترخانه میتوانید تقاضای رونوشت سند کنید.

باسلام میتوانید نسخه دیگری از دفترچه را از دفتر ازدواج اخذ نمایید و همه تعهدات پابرجا خواهد بود.

تعهدات از بین نرفته از دفترخانه تقاضای رونوشت کنید

حتما شرط پابرجاست و ارتباطی به سرقت سند ندارد.