برایم احضاریه نیامده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #77332652

امروز فهمیدم روی پلاکم که به نام خودمه و ادرس خودم روشه شکایت هست ولی برام احضاریه نیومده و در سامانه ثنا هم چک کردم کسی شاکی بنده نیست ممکنه شکایت خود راهنمایی باشه برای خلافی بالای یک میلیون تومان یا احتمالات دیگه هست

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع را میتوانید از طریق پیگیری از راهور و مرجع صدور دستور پیگیری نمایید .

از کجا متوجه شدین که شکایت شده ولی در سامانه سنا براتون چیزی نیومده ؟