فسخ نکاح در صورت داشتن تشنج امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #77295913

با سلام
من از زمان بچه گی به ندرت دچار تشنج می شدم و تحت نظر دکتر متخصص بودم و دارو مصرف می کردم ولی نوار مغزی هیچگونه صرعی رو برام ثبت نمیکرد و هر وقت نوار مغزی میدادم میگفتن که کاملا سالمه، بعد از اینکه تحت نظر پزشک بودم برای یه مدت حدود دو سال کلا صرعم قطع شد و دکتر گفتن که درمان شدم و داروهای تشنج و صرع رو هم قطع کردند، بعد ازدواج کردم و با دکترم مشورت کردم ایشون گفتن چون دو سال هست که تشنج نداری و قرص هم مصرف نمیکنی پس درمان شدی و نیاز نیست که به همسرت هم بگی و ما هم نگفتیم ، حدود یک سال عقد بودیم در شب حنابندونم یه مشکلاتی پیش اومد که باعث ایجاد استرس و فشار عصبی به من شد و من همون شب یه تشنج خفیف کردم و مجبور شدم که دوباره برم دکتر و قرص ضد تشنج بخورم ولی بازم نوار مغزی که میگرفت دکتر برام میگفت هیچگونه تشنج و صرعی توی نوار مغزی ثبت نمیشه، الان حدود هشت سالی هست که با همسرم زندگی میکنم خیلی کم تشنج دارم شاید تو این هشت سال دو سه بار تشنج کرده باشم ولی قرص ضد تشنج مصرف می کنم حدود یکسالی هست که همسرم متوجه این موضوع شدن گویا یه شب تو خواب این حالت بهم دست میده (من خودم که متوجه نشدم) و ایشون داروهای من رو پیگیری میکنن و الان همش میگن تو صرع داشتی و به من نگفتی خواستم بدونم با این شرایط مهریه به من تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مهریه به شما تعلق میگیره و این موضوع مسقط مهریه شما نیست

با سلام
در فرض سوال
شما نسبت به درمان تشنج بدون داشتن بیماری صرع اقدام نموده و پزشکان آن را تائید نموده اند.
طبق ماده ۱۱۲۳ قانون مدنی: عیوب ذیل در زن موجب حق فسخ مرد خواهد بود :
۱- قرن
۲- جذام
۳- برص
۴- افضاء
۵- زمین گیری
۶- نابینایی از هر دو چشم
نسبت به مهریه برخلاف ماده ۱۱۰۱ قانون مدنی در صورت فسخ نکاح کل مهریه به شما تعلق میگیرد.