با وجود اینکه ممنوع الخروج شده میتونه با قرار وثیقه از کشور خارج بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۷ #77255470

سلام،
از شخصی مبلغ پنجاه میلیون چک داشتم که برگشت خورد و چون هیچ مال منقول و غیر منقولی به نامش ثبت نشده حکم جلبشو گرفتم و ممنوع الخروجش کردم،حالا سوال من اینه که با وجود اینکه ممنوع الخروج شده میتونه با قرار وثیقه از کشور خارج بشه؟
و اگه با وثیقه خارج بشه وقتی برگرده دوباره میتونه وثیقه رو پس بگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سوال شما چنین استباط میشه که دعوی شما حقوقی باشد ،
در مسایل حقوقی بحث وثیقه قضایی مطرح است که در مورد تامین خواسته اعمال میگردد، و همانند مسایل کیفری نمیتوانند با وثیقه ازاد شوند ، مگر اینکه در صورت محکومیت قطعی مالی به جهت تادیه محکوم به معرفی نمایند و ازاد شوند که در اینصورت وجه شما از محل فروش آن مال وصول خواهد شد.
اگر حکم شما غیابی باشد نامبرده پس جلب میتواند با اعاده دادرسی و قبولی آن در دادگاه ، ازاد شده و پرونده دوباره از ابتدا مورد دادرسی قرار گیرد . در اینصورت ممنوع الخروجی وی منتفی خواهد بود .
ولی اگر چنانچه رای ابلاغ قانونی شده و قطعی شده باشد معرفی مال از جانب ایشان به جهت فروش و تادیه طلب شما خواهد بود و اگر متواری نیز شوند از محل فروش مال معرفی شده وجه خواسته به شما پرداخت میشود

سلام
موضوع بستگی به نظر قاضی دارد و اما خروج ایشان به قید وثیقه فاقد ممنوعیت قانونی است

سلام
در برخی شرایط با وضعیت موجود مانند اقتضای شغلی،امکان خروج دارد
بعد از برگشت چون وثیقه برای خروج قرار داده شده بود می‌تواند آن را پس بگیرد

سلام
کسی که ممنوع الخروج شده تنها با پرداخت بدهی یا جلب رضایت طلبکار می تواند از کشور خارج شود.

با سلام و احترام... خیر با وثیقه نمی‌تواند از قرار منع خروج از کشور رفع اثر کند