آیا حبس تعزیری ۲ سال که تایید شده امکان تعلیق یا تخفیف دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۱ #77216810

با سلام بنده به جرم خرید ۲ عدد موبایل مسروقه به ۲سال حبس تعزیری محکوم شدم و وکیل گرفتم لایحه نوشت ولی رای تایید شد اعتراض را قبول نکردن و پرونده در اجرای احکام دادسرای ناحیه ۲۹ اطفال است.خاستم ببینم با توجه به اینکه سابقه کیفری ندارم و کفیل مادرم و برادر کوچکترم هستم امکانش هست این حکم تعلیق بشه به جزای نقدی یا تخفیف مجازات سبکتر؟لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید بعد از گذشت یک سوم از مدت مجازات درخواست تعلیق کنید.

سلام پس از قطعیت حکم خیر

شما درخواست را پس از سپری شدن مدتی از اجرای حکم مطرح نمایید

درود بعد از گذشت یک سوم از مدت مجازات می توانید درخواست تعلیق کنید.

بادرودوسلام تصمیم ازطریق محکمه می باشد.

سلام و وقت بخیر.
با توجه به شرایط شما امکان تعلیق اجرای مجازات برای شما وجود دارد.خود شما هم بعد از تحمل یک سوم مجازات میتوانید درخواست تعلیق اجرای مجازات را بکنید.
موفق باشید

با سلام
تعلیق اجرای مجازات نیازمند حصول شرایطی است که اگر حائز آن شرایط باشید امکان پذیرش درخواست تعلیق وجود دارد