آیا امضا کردن صلحنامه توسط متصالح اجباری است ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۲۷۰ #77205237

سلام
پدرم یک صلحنامه عمرا به بنده داده که خود او و تعدادی شاهد آن را امضا کرده اند ولی من آن را امضا نکردم . چون در زمان نوشتن آن به کسی اطلاع نداده بود ، حتی به خود من . الان پس از فوت پدر آیا بقیه وراث میتونن ادعایی در رابطه با آن صلحنامه داشته باشند به دلیل این که امضای من در صلحنامه نیست ؟

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات شود در زمان حیات ایشان مورد صلح را به نحوی قبول کرده اید معتبر است.

سلام
نیاز به بررسی مدارک ، اعلام نظر امکان پذیر هست

با سلام
مسئله ایحاب و قبول در کار نیست و صلح نامه شما با وجود امضا شهود کاملا معتبر است.موفق باشید

سلام
هر قراردادی نیازمند امضا طرفین آن قرارداد دارد و هرچند عرفا گاها دفاتر اسناد اقدام به اخذ امضا متصالح یا وکیل در وکالتنامه نمی نمایند اما از نظر تئوری اخذ امضا الزامی است

سلام و عرض ادب
نیازی به امضای شما در صلح نامه نیست .

با درود. قانونا عقد از دو طرف تشکیل میشود و توافق و امضای عملی دوطرف را می‌طلبد. ولی چون موضوع صلح عمری هست احتمالا در متن قرارداد تون شرطی بنفع شما باشد.چون صلحنامه باید رسمی و محضری باشد و سردفتر بدون مراعات شرایط عقد صلح ؛ قرارداد ناقص تنظیم نمیکند.
پس متن قرارداد تون باید توسط متخصص حقوقی بررسی شود.

باسلام
برای انعقاد عقد صلح امضای شما لازم بوده است. با اینحال با بررسی متن تنظیمی امکان تفسیر دیگر از متن وجود خواهد داشت