شناسنامم گم شده میتونم بدون دریافت المثنی دختری که قصد ازدواج دارم باهاش رو عقد کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵,۵۷۷ #77193164

سلام
من قصد ازدواج دارم با یه دختری که خانواده ام مخالفن و تهدید کردن به شکایت از دختر و خانواده ش.
سوالم اینه که آیا میتونن شکایت کنن؟
و اینکه من شناسنامم گم کردم میتونم بدون شناسنانه عقد کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای ثبت کردن عقد ارائه شناسنامه لازم است لذا برای گرفتن المثنی اقدام کنید
ولی صرفا بخاطر اینکه شماقصدازدواج با دختری را دارید والدین شما نمیتوانند دراین خصوص شکایت کنند

برای شکایت کردن باید جرمی اتفاق افتاده باشد که در مورد شما صرف یک علاقه بین دونفر نمیتوان از کسی شکایت کرد در مورد شناسنامه هم میتوان المثنی گرفت اما برای عقد وجودش الزامی است

خیر پدر و مادرتان نمی توانند شکایت کنند.
با اخذ گواهی از اداره ثبت احوال می توانید عقد را انجام و همزمان درخواست شناسنامه المثنی بدهید.

خیر نمیتوانند شکایت نمایند .
و شما بایستی المثنی دریافت کنید تا بتوانید عقد کنید .

سلام
امکان شکایت وجود ندارد
انعقاد نکاح بدون شناسنامه از نظر قانونی دچار اشکال است اما از نظر شرعی ایرادی ندارد

سلام
از این حیث آنها حقی برای شکایت ندارند.
شرعا و قانونا بدون شناسنامه عقد تحقق یافته و محرمیت حاصل می شود ولی عدم ثبت عقد دائم مجازات دارد و بدون شناسنامه امکان ثبت نخواهد بود.
تا زمان صدور شناسنامه و امکان ثبت عقد دائم می توانید به صورت عقد موقت یا همان اصطلاح عرفی صیغه با دختر خانم محرمیت حاصل گردد و نیازی به ثبت نیز ابتدائا نیست و بعد که شناسنامه دار شدید صیغه عقد دائم را جاری نمایید.

با سلام ووقت بخیر
برای شکایت باید عنوان مجرمانه ای به دادگاه اعلام شود صرف اینکه فقط شما دوست دارید با ایشون ازدواج کنید و ایشون هم تمایل به ازدواج دارد دلیل بر شکایت نیست . و برای دریافت شناسنامتون درخواست المثنی دهید که با گواهی که ازاداره ثبت میگیرید میتونید عقدتون رو انجام بدید و بعداز ارائه شناسنامه به دفتر ازدواج تاریخ عقد را درآن درج میکند .