سهم مادر از ارث منزل پدر چقدر است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۷ #77154616

سلام وقت بخیر. سهم مادر از منزل همسر فوت شده چقدر است

مشاوره حقوقی ارث
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام یک هشتم می باشد.

سلام و ارادت
به غیر از مهریه ، یک هشتم اموال است .

با توجه به فرمودتون یک هشتم

اگر منظور شما ارث زوجه از زوج است، با فرض وجود فرزند یک هشتم سهم الارث ایشان است و همچنین در اموال غیرمنقول تنها از قیمت بنا سهم خواهد داشت.

با سلام یک هشتم می باشد

با سلام
زوجه از عین اموال غیرمنقول سهم نمیبرد,تنها از قیمت اموال غیر منقول سهم میبرد
که در اینجا خانه,مال غیر منقول است
زوجه در صورت داشتن فرزند یک هشتم,در غیر این صورت یک چهارم ارث میبرد

در صورت نبود فرزند،همسر متوفی یک چهارم از قیمت اموال غیرمنقول سهم می‌برد و اگر زوجین فرزندی داشته باشند این مقدار ب یک هشتم می‌رسد