در پیغامم به ایشان ذکر کردم علت تهدید فحش ناموسی از طرف ایشان است، اما صدای ایشان را ضبط ندارم؛ چه دفاعی می‌تونم از خودم بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۸ #77147111

شخصی‌ پای تلفن به من چند بار فحش ناموسی داد و فوری قطع کرد. یک بار هم در واتساپ به مادر من فحش داد. من نیز در واتساپ به او گفتم که او را بابت این فحش کتک خواهم زد، یعنی‌ در پیغام مشخصا ذکر کردم که بابت فحش ناموسی که به من داده وی را خواهم زد. کلا این ماجرا در یک روز اتفاق افتاد. و دیگه بعد از اونروز پیامی ندادم به ایشون.

اکنون، و بعد از گذشت ۳ ماه از این ماجرا، ایشان در یکی‌ از شعب حل اختلاف از من شکایت کرده.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با ارائه دلایل و مدارک مبنی بر توهین علیه ایشان شکایت نمائید

بادرودوسلام چنان چه احرازواثبات شود مرتکب جرم تهدید شدید امکان مجازات می باشد.

موضوع شکایت و بررسی اتفاقاتی که بین طرفین افتاده باید بررسی شود تا امکان راهنمایی باشد .

جهت تهدید وارده مجازات خواهید شد و با پیامک ذکر شده تبرئه نخواهید شد ولی می توانید جهت توهین از ایشان شکایت نمایید

با درود..
در اینخصوص می توانید از دو راهکار قانونی اقدام نمایید؛
۱- شما هم می توانید علیـه شاکی به اتهام توهین و فحاشی متـقابلا شکواییه مطـرح نمایید..
۲- و یا در راســتای فصل خصومت رضایت شاکی را اخذ نمایید..

سلام بابت فحاشی شما میتوانید از ایشان شکایت کنید اما تهدید نیز جرم محسوب می شود و در صورت اثبات جرم شما هم بابت تهدید کردن مجازات می شوید

درود
شما مرتکب جرم تهدید شده اید اگر ثابت شود مجازات می شوید.