ایا اتهام کلاهبرداری وجعل به این سرعت شمول مرور زمان میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۷ #77119349

دو سال پیش بار فرستادم تهران مشتری چک سرقتی که جعل هم کرده بود بهمون داد و غیب شد. بعد از ۱.۵ سال ازش شکایت کردم ۷_۸ ماهه کارای بازپرسی و چندبار رفت وامد از شهرستان به دادگاه انجام دادیم . دادگاه کیفری از بازپرسی تقاضای کارشناسی چک هم کرد که با پرداخت هزینه چک را فرستادیم کارشناسی شد اما متهم هیچکدام از مراحل بازپرسی را حضور پیدا نکرده و حتی برای کارشناسی دستخط هم نیامده‌ . کارشناس نتونسته دستخطش را بگیره ولی اعلام کرده که جعل صورت گرفته و بعلت عدم حضور متشاکی امکان تطابق دستخط نیست. البته خودم مدرک دستخط تحویل بار از متهم را دارم و پیشتر در مدارک پرونده گذاشتم.
حالا بعد از اعلام نظر کارشناس، و قبل از اون هم چندبار رفت و امد پرونده بین بازپرسی و دادگاه کیفری، ابلاغیه اومده از طرف بازپرسی که بعلت مرور زمان و کم بودن مبلغ چک (۲۹ میلیون تیرماه سال ۹۸) ، قرار موقوفی پیگرد متهم برای عنوان کلاهبرداری و جعل صادر شده و حکم قطعی است.
خود کارشناس چک هم تعجب کرده و میگه احتمالا طرف اعمال نفوذ کرده .
و اگه هست چرا همون ابتدای طرح شکایت اعلام نکردن که این همه دردسر و گرفتاری و وقت و هزینه نکنیم.
۲- ایا امکان اعتراض هست با توجه به اینکه گفته شده حکم قطعی است. ؟؟
۳_ چرا بعد از دستور دادگاه کیفری به بازپرسی مبنی بر کارشناسی کردن چک و اعلام نتیجه، بازپرسی بدون هیچ اشاره ای به نظر کارشناس نظر به قرار موقوفی میده؟
۴_ اگر اعمال نفوذی هست بنده چطور میتونم پیگیر و احقاق حق کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به موجب لایحه می توانید اعتراض کنید .

اعتراض خود را به موجب لایحه و مستندات خود مطرح نمایید

با تقدیم لایحه می توانید اعتراض کنید .

به نام خدا
با توضیحاتی که فرمودید جرم جعل محقق شده اما اینکه کلاهبرداری محقق شده یا خیر نیاز به طرح چند سوال است.
در خصوص مرور زمان با در نظر گرفتن ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری و ماده ۱۹ و ۱۰۵ قانون مجازات اسلامی کتاب کلیات با گذشت ده سال مشمول مرور زمان می گردد.حتما به رای اعتراض کنید.
موفق باشید

سلام در وقت مقررمیتوانید اعتراض کنید

با سلام . در مهلت قانونی میتوانید اعتراض کنید

با سلام
می توانید اعتراض کنید به علت دیگری قرار موقوفی تعقیب صادر شده است