مدیر عامل که صاحب امضا میباشد دیگر پاسخگو نیست و حاضر به همکاری نمیباشد، چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۵ #77103835

باسلام بنده به همراه سه نفر اقدام به ثبت شرکت مجری از نظام مهندسی کردیم که بتده به سمت رییس هییت مدیره و ۴۰ درصد سهام پس از صدور مجوز مدیر عامل که صاحب امضا میباشد دیگر پاسخگو نیست و حاضر به همکاری نمیباشد بنده آیا اولا حقی دارم و چگونه باید دادخواست و به کجا بدهم و چقدر جریان دادگاهش طول میکشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

درصورتی ایشان تخلف نموده نیتوانید ایشان راعزل نموده ومدیر عامل جدید انتخاب کنید

حق عزل مدیر عامل وجود دارد و در صورت خسارت میتوان شکایت کرد

سلام حق عزل مدیر عامل وجود دارد و در صورت خسارت میتوان شکایت کرد

درصورتی ایشان تخلف نموده نیتوانید ایشان راعزل نموده ومدیر عامل جدید انتخاب کنید

سلام و درود
شما به عنوان رییس هییت مدیره می توانید جلسه فوق العاده تشکیل بدید و نسبت به عزل مدیر عامل تصمیم گیری کنید.

موضوع شما ربطی به دادگاه ندارد . مطابق قانون مدیرعامل به عنوان مجری سیاستها و تصمیمات متخذه هیات مدیره بوده و هیات مدیره میتواند در صورت سرپیچی یا نقض سیاستهای شرکت یا هر دلیل دیگر اقدام به عزل وی نموده و جانشینش را معرفی کند . شما به عنوان رئیس هیات مدیره باید ترتیب تشکیل جلسه و بررسی موضوع را بدهید .